Klasik mozaik pastadan daha farklı ve bence çok daha lezzetlisi..Çünkü tamamen çikolatadan yaptım :) Kalori hesabı yapmıyorsanız deneyin, pişman olmayacaksınız.
MALZEMELER :
- 200 gr. bitter çikolata (Kuvertür çikolata)
- 200 gr. sütlü çikolata (Kuvertür çikolata)
- 2 kutu krema
- 1 paket petibör bisküvi
YAPILIŞI :
- Çikolataları benmari yöntemi ile eritin.
- Çikolataların içine kremaları koyup karıştırın.
- İçine küçük parçalar halinde kırdığınız bisküvileri koyun.
- Karışımı yağlı kağıda koyup şekil verin ve buzdolabına kaldırın.
- Pastayı servis etmeden önce üzerine hindistan cevizi veya antep fıstığı tozu dökebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder